Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ Do Expa ?

xFreezQ1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka , czy powiecie mi jakie eq zrobić do expienia , mam 46lv i expie w v2 gdzie wogóle sobie nie radze ... A typki z 48lv robią sobie spoty , jak !? . ;-; . To napiszcie jakie eq zrobic .

Pomogłem ? Licze na lajka ;x

Opublikowano

Bony z max Pż wysokie śr w bronii, reg pż, % do pż do tego Wierzchowce które dają np. 150 Defa + Dobre Buffy 40%+ i taki mental robi co chce.

Reg. PŻ jest nie przydaje się. :)

Oczywiście buffki skille chociaż G i max INT.

Przyda się sporo bloku, w tarczy i Kd +4.

Oczywiście min. 10+ k hp.

Najlepiej jakbyś miał biologa do 40 zrobione.

Wierzchowiec 20 na moobki.

Jakoś wtedy ogarniesz, a i śr. min. 40%.

Opublikowano

Zadnych srednich min 40 nie potrzebujesz 30, 30 to swiat.

Podstawa to % do pż i blok ciosów, najlepiej jakbyś sobie kupił jeszcze lub dropnał wierzchowca z defem i buffek :)

Opublikowano

Zdobadz bizu przynajmniej 1k hp, dropnij sw.wierzchowca i wymien go biorac 100 defa. Do tego buffy ok. 27% i bedzie ok. Luraj po 2 grupki i idz z nimi pod sciane. Pod nia sie latwiej zabija bo nie odpychasz potworkow.

Opublikowano

Jak sobie nie radzisz to wychodź i pracuj nad eq/exp gdzie indziej :) Nie zawsze v2 to najlepszy wybór. Szkoda, że nie napisałeś kim grasz(albo nie doczytałem). Eq w hp i jeszcze raz hp. Nie zapominaj również o skillach. 

52287137559562145640.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...